9 de gener del 2012

CONCURS DE CLIPMETRATGES DE MANS UNIDES

L'alumne Victor Ferrer de 2n de Batxillerat D participa al Concurs de Clipmetratges de Mans Unides amb el seu treball "Tears for Africa". 

Aquest concurs, que enguany duu el títol: “El teu punt de vista pot canviar el món" és una activitat d'Educació per al Desenvolupament de Mans Unides que consisteix en realitzar clipmetratges (vídeos d'un minut) sobre desenvolupament, pobresa i les desiguals relacions Nord-Sud.
Aquest any la temàtica es centra en Àfrica, un continent que malgrat la seva gran riquesa i el seu potencial de desenvolupament –gràcies als recursos i a la juventut de la seva població- ocupa els últims llocs de l'índex de desenvolupament humà i l'esperança de vida dels seus habitants disminueix cada dia.

L'objectiu del concurs és sensibilitzar la societat, especialment els joves, sobre temes de desenvolupament a través d'una acció innovadora basada en la comunicació audiovisual i l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Hi haurà dues formes de determinar els vídeos premiats. Un jurat format per personalitats del món del cinema o la imatge, experts en desenvolupament, en educació i Àfrica, escolliran els treballs més destacats. Per altra banda, també hi haurà una votació popular. Els internautes registrats podran votar els seus vídeos preferits. Per a obtenir vots és molt important la difusió dels treballs a través de les xartxes socials i altres webs.

REGISTREU-VOS, DONCS, I VOTEU PER "TEARS FOR AFRICA"!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada