17 de desembre del 2011

FEM POSSIBLE UN NADAL PER A TOTHOM!

Ja ha començat la campanya pel quart món. Com l’any passat, els diners recaptats en els sobres soli-daris aniran a parar a tres institucions: el Casal d’Infants del Raval, la Fundació Social del Raval i el Servei Solidari.
 
L’objectiu del Casal d’Infants del Raval, amb l’escolapi Enric Canet al capdavant, és concentrar esforços en els barris més vulnerables per aconseguir millores concretes i duradores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació de risc d’exclusió social.

Actualment, l'entitat articula la consecució dels seus objectius a través de 5 línies de treball (Suport Social a Infants i Famílies, Suport al Procés Escolar, Integració de Joves en Risc, Formació i Inserció Social i Laboral i Reforç de la Comunitat) i 31 projectes.

La Fundació Social del Raval, per la seva banda, gestiona diferents projectes de caràcter pedagògic i social pels veïns del barri amb més necessitats. Cada any atenen més de 150 persones.
 
Finalment, el Servei Solidari, coordinat pel també escolapi Carles Gil, té la seva seu a l’edifici de l’escola Pia de Sant Antoni a Barcelona i té com a missió facilitar la inclusió social de les persones en risc d’exclusió a Catalunya. L’any passat, es va donar suport a més de 5000 persones.
 
Amb tots els diners que es recullin es podrà donar un bon impuls a la gran feina que, des de fa anys, duen a terme totes tres organitzacions. Aquest any, la nostra solidaritat és més necessària que mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada